Welke soorten koffie kan je drinken op kantoor?

Wie ‘s ochtends op kantoor een lekkere kop koffie kan drinken, begint de dag extra goed. Daarom investeren veel ondernemingen in goede koffie en goede koffiezetapparaten, zodat iedereen kan genieten van de beste koffie en de dag zo op een prettige manier kan beginnen. Koffie is natuurlijk een zeer populaire drank en komt in veel verschillende vormen, dus we zetten ze graag even voor je op een rijtje.

Vriesdroog koffie

Wie bij de koffiegroothandel zoekt naar koffie, komt eigenlijk altijd vriesdroog koffie tegen. Deze vorm van koffie staat bekend als misschien wel de meest verse die er te krijgen is, omdat de koffie ingevroren wordt. Dat gaat bij veertig graden onder nul, waardoor er helemaal niets van de smaak verloren gaat en de koffiekorrels in perfecte staat blijven. Vriesdroog koffie heeft een toegevoegd aroma, waarmee de smaak en de heerlijke koffiegeur volledig bewaard worden en je kan genieten van heerlijke verse koffie.

Koffiebonen

Het gebruik van koffiebonen is niet meer weg te denken in de kantoren van Nederland. Koffiebonen kunnen medium- of donker gebrand zijn en zorgen altijd voor een verse, lekkere kop koffie. De machines die hierbij horen winnen ook steeds meer in populariteit, omdat koffiebonen nou eenmaal een prettige smaak en aroma hebben, waardoor de koffie altijd helemaal in orde is.

Fresh brew koffie

Fresh brew koffie is de opvolger van filterkoffie en levert eveneens altijd een hele goede kop koffie op. Wie een complete pot wil zetten, kan overigens ook terecht bij de fresh brew koffie; net zoals bij de filterkoffie is het mogelijk om gelijk voor meerdere personen koffie te zetten.

Filterkoffie

Een kan kokend water, een filter en heerlijke gemalen koffie. Wie kent de filterkoffie niet? Al sinds jaar en dag is het een grote favoriet onder koffiedrinkers en dat is niet zonder reden. Filterkoffie geeft een heerlijk aroma en levert altijd lekkere koffie op. Hoe sterk je de koffie wilt hebben, kan je zelf bepalen. Ook is het mogelijk om met filterkoffie een complete pot koffie te zetten, zodat meerdere mensen tegelijk kunnen genieten van deze traditionele en geliefde vorm van koffiezetten.

Cafitesse

Net zoals dat het geval is bij vriesdroogkoffie, wordt Cafitesse van Douwe Egberts ingevroren en luchtdicht bewaard. Dit zorgt ervoor dat de smaak en het aroma van de koffie bewaard blijft en je dus geniet van verse koffie. Cafitesse is een zeer geconcentreerd koffie-extract en biedt de mogelijkheid tot het maken van allerlei verschillende soorten koffie. Of het nou gaat om espresso, cappuccino, café latte, of gewoon ouderwetse koffie, Cafitesse biedt het allemaal.

Toppings

Goede koffie kan natuurlijk aangevuld worden met verschillende toppings. Wie een beetje cacao toevoegt aan de cappuccino, krijgt een kopje koffie met een extra lekkere smaak. Ook milk topping kan gebruikt worden om de koffie net even wat extra’s te geven. Op die manier geniet je niet alleen van de beste koffie, maar maak je het helemaal af en kunnen jij, je collega’s en je klanten altijd rekenen op verse, heerlijk geurende koffie.

Berichten gemaakt 21

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.