LIES

LIES KLACHTEN?

Liesklachten zijn heel vervelend omdat het u kan hinderen in het dagelijks leven of bij sporten. Pijn in de lies kan verschillende oorzaken hebben. De pijn kan vanuit de spieren in de lies komen door bijvoorbeeld overbelasting of een inscheuring maar ook door een liesbreuk of vanuit de heup. Ook kan liespijn ontstaan vanuit het bekken of de rug. Liespijn komt voornamelijk voor bij sporters en kan soms lang duren.
Belangrijk is dat de spieren in uw bovenbeen en de lies sterk zijn en niet stijf of verkort. De online fysiotherapeut kan u helpen met adviezen en oefeningen die u gemakkelijk thuis kunt doen.

Wist u dat 80% van de fysiotherapeutische diagnose bestaat uit het stellen van de juiste vragen? Die kunnen wij dus prima online aan u stellen!

 


 

Online fysiotherapie bij Fysiovoorjou.nl

Gemakkelijk en veilig een online consult met een professionele fysiotherapeut. Zo heeft u tegen een laag tarief een persoonlijk consult, waar en wanneer het u uitkomt! U kunt bij Fysiovoorjou.nl kiezen tussen een gratis e-consult en een video consult:

Gratis E-Consult

Gratis advies van onze online fysiotherapeut. Na registratie kunt u vanuit uw persoonlijke omgeving veilig privé berichten sturen naar onze online fysiotherapeut. De fysiotherapeut geeft u vervolgens binnen 24 uur advies.