KNIE

KNIEKLACHTEN?

Knieklachten komen na bekken- en enkelklachten veel voor. Knieklachten zijn vaak erg vervelend omdat het u kan hinderen in het dagelijks leven en bij alledaagse bewegingen. Wat kunt u doen aan uw knie klachten of pijn? Wij helpen u graag om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Onderstaand vind u meer informatie over verschillende knieklachten.

Er zijn veel verschillende aandoeningen die u kunt hebben aan uw knie. Komt u er niet uit? Vraag het aan de online fysiotherapeut. Knieklachten kunnen al snel verminderen door het sterker maken van de knie. De fysiotherapeut kan u helpen door een persoonlijk advies te geven via onze beveiligde videoverbinding. Daarna krijgt u gerichte oefeningen die u gemakkelijk thuis kunt doen met het online oefenprogramma van Physitrack.

Wist u dat 80% van de fysiotherapeutische diagnose bestaat uit het stellen van de juiste vragen? Die kunnen wij dus prima online aan u stellen!

 

 


 

Online fysiotherapie bij Fysiovoorjou.nl

Gemakkelijk en veilig een online consult met een professionele fysiotherapeut. Zo heeft u tegen een laag tarief een persoonlijk consult, waar en wanneer het u uitkomt! U kunt bij Fysiovoorjou.nl kiezen tussen een gratis e-consult en een video consult:

Gratis E-Consult

Gratis advies van onze online fysiotherapeut. Na registratie kunt u vanuit uw persoonlijke omgeving veilig privé berichten sturen naar onze online fysiotherapeut. De fysiotherapeut geeft u vervolgens binnen 24 uur advies.