BOVENBEEN

BOVENBEEN KLACHTEN?

Klachten aan het bovenbeen zijn vaak erg vervelend omdat het u kan hinderen in het dagelijks leven of tijdens en na het sporten. Wat kunt u doen aan uw bovenbeen klachten? Wij helpen u graag om u klachten te verhelpen of te verminderen. Onderstaand vind u meer informatie over verschillende bovenbeen klachten.

Hamstringblessures en blessures aan de voorzijde van het bovenbeen komen het meest voor. Er kan sprake zijn van een overrekking, een spierscheurtje of een volledige spierscheur. Daarnaast kunnen er ook klachten bestaan aan de zenuwen en vaten. Pijn of veranderingen van het gevoel bij de bovenbeen kunnen ook vanuit de rug, heup of bekken zijn.

Het team van Fysiovoorjou zal de juiste diagnose stellen zodat er een effectieve behandeling kan plaatsvinden. Zo kunnen er chronische klachten of terugkerende klachten voorkomen worden. Let op! Bij klachten aan het bovenbeen kan de oorzaak ook liggen in de knie of heup. Staat uw klacht er niet bij? De fysiotherapeut kan u helpen door een persoonlijk advies te geven via onze beveiligde videoverbinding. Daarna krijgt u gerichte oefeningen die u gemakkelijk thuis kunt doen met het online oefenprogramma van Physitrack.

Wist u dat 80% van de fysiotherapeutische diagnose bestaat uit het stellen van de juiste vragen? Die kunnen wij dus prima online aan u stellen!

 

 


 

Online fysiotherapie bij Fysiovoorjou.nl

Gemakkelijk en veilig een online consult met een professionele fysiotherapeut. Zo heeft u tegen een laag tarief een persoonlijk consult, waar en wanneer het u uitkomt! U kunt bij Fysiovoorjou.nl kiezen tussen een gratis e-consult en een video consult:

Gratis E-Consult

Gratis advies van onze online fysiotherapeut. Na registratie kunt u vanuit uw persoonlijke omgeving veilig privé berichten sturen naar onze online fysiotherapeut. De fysiotherapeut geeft u vervolgens binnen 24 uur advies.