BEKKEN

BEKKEN KLACHTEN?

Het bekken zit tussen de buik en benen en heeft een grote functie bij houding, beweging en bescherming van organen. Het bestaat uit verschillende botten: een darmbeen aan beide zijkanten, de schaambeenderen (aan de voorzijde, onderin de buik) en het heiligbeen. Het heiligbeen en het bekken worden verbonden door het zogenaamde SI-gewricht (sacro-iliacaal gewricht). De gewrichten zijn verbonden met banden, die voor iets mobiliteit in het bekken zorgen.
Klachten aan het bekken of SI-gewricht komen veel voor. Ook komen rugklachten vaak voor vanuit het SI-gewricht. SI-klachten zijn vaak erg vervelend omdat het u kan hinderen in het dagelijks leven en bij veel alledaagse bewegingen. Wat kunt u doen aan uw bekken of SI-klachten? Wij helpen u graag om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Onderstaand vind u meer informatie over verschillende bekkenklachten. Staat uw bekkenklacht er niet bij? De online fysiotherapeut kan aan de hand van uw klachten u adviseren wat het zou kunnen zijn. De fysiotherapeut kan u helpen door een persoonlijk advies te geven via onze beveiligde videoverbinding. Daarna krijgt u gerichte oefeningen die u gemakkelijk thuis kunt doen met het online oefenprogramma van Physitrack.

Wist u dat 80% van de fysiotherapeutische diagnose bestaat uit het stellen van de juiste vragen? Die kunnen wij dus prima online aan u stellen!

 

 


 

Online fysiotherapie bij Fysiovoorjou.nl

Gemakkelijk en veilig een online consult met een professionele fysiotherapeut. Zo heeft u tegen een laag tarief een persoonlijk consult, waar en wanneer het u uitkomt! U kunt bij Fysiovoorjou.nl kiezen tussen een gratis e-consult en een video consult:

Gratis E-Consult

Gratis advies van onze online fysiotherapeut. Na registratie kunt u vanuit uw persoonlijke omgeving veilig privé berichten sturen naar onze online fysiotherapeut. De fysiotherapeut geeft u vervolgens binnen 24 uur advies.