Hoe werkt het?

Online fysiotherapie bij Fysiovoorjou.nl

Gemakkelijk en veilig een online consult met een gediplomeerde fysiotherapeut. Zo heeft u tegen een laag tarief een persoonlijk consult, waar en wanneer het u uitkomt! U kunt bij Fysiovoorjou.nl kiezen tussen een gratis e-consult en een video consult:

Gratis E-Consult

Gratis advies van onze online fysiotherapeut. Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen 24 uur advies van onze online fysiotherapeut.

 

 


 

Hoe werkt online fysiotherapie?

Voor eenvoudige klachten is ons gratis e-consult soms genoeg, maar vaak zal er aanvullende zorg nodig zijn zoals bijvoorbeeld een online video consult, een aanvullend trainingsprogramma of een bezoek aan de fysiotherapeut. Hieronder ziet hoe een video consult en een trainingsprogramma bij ons werken.

Demo: Trainingsprogramma

Het kan zijn dat de fysiotherapeut u adviseert om een trainingsprogramma te volgen ter herstel. Dit trainingsprogramma is volledige digitaal en erg gemakkelijk in gebruik. U kunt video’s zien van de oefeningen en de fysio en u kunnen gemakkelijk de voortgang bijhouden. Klik hier onder voor een demonstratie.

 

 


 

Algemene informatie

– Over ons
Fysiovoorjou.nl is de online fysiotherapie praktijk en wij bieden fysiotherapie op afstand aan. We bieden 100% online fysiotherapie en zijn efficiënt, oplossingsgericht en bieden op afstand toch persoonlijke begeleiding. Fysiovoorjou.nl is onderdeel van eHealth88.

– Afspraken
Afhankelijk van u klachten of vragen heeft u één of meerdere adviesgesprekken nodig. U betaalt dus per keer. Uiteraard is het eerste gesprek niet alleen een intake, u krijgt ook direct adviezen en oefeningen die u gemakkelijk thuis kunt doen. De ervaring leert wel dat het verstandig is om altijd een vervolgconsult af te nemen om u vorderingen te evalueren en u klachten in de toekomst te voorkomen.

Een intake bij een reguliere praktijk kost ongeveer 45 euro. Maar wist u dat 80% van het stellen van de fysiotherapeutische diagnose komt uit het stellen van de juiste vragen? Dit kan prima online!

– Geheimhouding
Fysiovoorjou.nl houdt zich aan de geheimhoudingsplicht van fysiotherapeuten en zal jouw gegevens alleen gebruiken voor het consult en niet voor andere doeleinden. Alle fysiotherapeuten zijn daarnaast BIG-geregistreerd en onze diensten voldoen aan de laatste beveiligingseisen.

– Voor wie is Fysiovoorjou.nl?
Met Fysiovoorjou slaan we een brug voor mensen die niet verzekerd zijn, geen tijd hebben of een te `kleine´ klacht/vraag hebben voor een uitgebreide en dure intake bij een fysiotherapeut in de praktijk en toch gebruik willen maken van fysiotherapie. We bieden een professioneel en goedkoper alternatief van hoge kwaliteit aan. Zo kunnen wij fysiotherapie toegankelijk en laagdrempelig maken.

– Modern
Fysiotherapie bestaat anno 2014 niet meer uit masseren en passief behandelen. Fysiotherapie richt zich op de zelfredzaamheid van de cliënt, op actief oefenen, eigen verantwoordelijkheid en een oefenprogramma dat past in u dagelijks leven en dus ook thuis. Online fysiotherapie is daar volledig op gericht en stelt jouw persoonlijk doel of hulpvraag centraal. U ontvangt een advies en oefeningen die bij jouw persoonlijke situatie passen.

– Vergoeding
Online fysiotherapie wordt (nog) niet vergoed door zorgverzekeraars. Ook daarom liggen onze tarieven laag, ons motto is “keep it simple“: geen dure abonnementen, geen verwarrende inlogs, geen afgekeurde declaraties en geen hoog eigen risico maar gewoon een duidelijk en transparant concept voor een vaste lage prijs.

Onze fysiotherapeuten hebben ervaring met het online behandelen van klachten aan arm, borst, elleboog, handen en vingers, nek, pols, rib, rug, schouder, bekken, bovenbeen, enkel, heup, knie, lies, onderbeen en voeten. Maar ook met aandoeningen zoals artrose, chronische pijn, hernia, hoofdpijn, houdingproblemen, KANS/RSI/CANS, Obesitas, ontstekingen, osteoporose, reuma, tilproblemen en verkeerde werkhouding.