huidverzorging

Goede huidverzorging is van belang

In de cosmetische wereld, zijn er tegenwoordig heel veel dingen bedacht om je huid in goede staat te houden of zelfs te verbeteren. De laatste tijd horen we steeds vaker dat mensen gebruik maken van colloïdaal zilver zalf met goud. Dit zijn twee edelmetalen die samengesmolten zijn om de huid te verbeteren. Deze zalf kan ook invloed hebben op je natuurlijke tint. Er zijn enkele voordelen voor je huid op het moment dat je gebruik maakt van deze zalf, maar welke voordelen zijn dit? In dit blogartikel kom je meer te weten over de werking van de zalf en de voordelen hiervan.

Wat houdt deze zalf in?

Deze zalf bestaat uit zilverdeeltjes die vermengt zijn met een gel of zalfbasis. Deze zalf kan je voor verschillende dingen gebruiken en dit wordt al jaren al niet eeuwen gebruikt door de mensheid. Als we denken aan goud, dan denken we al gauw aan luxe. Als je dit mengt met de zilverdeeltjes en je verwerkt dit in een zalfbasis, dan heb je een goed product voor de huid. Deze wordt veel gebruikt en geadviseerd door schoonheidsspecialisten. Zij kunnen aan de hand van je huidtype goed advies geven. 

Er zijn veel mensen die last hebben van een huidaandoening. Denk hierbij aan acne, eczeem of andere schimmelinfecties. Voor deze gevallen is het gebruik van colloïdaal zilverzalf erg nuttig. Het remt ontstekingen af en dat zorgt ervoor dat je binnen de kortste keren bijna geen last meer zal hebben van de huidaandoening. Tevens versnelt deze zalf het proces van natuurlijke genezing en helpt de huid beschermen tegen andere bacteriën.

Waar is goud goed voor?

Goud kan ook invloed hebben op de gesteldheid van je huid, maar welke invloed is dat? Goud heeft zijn eigen eigenschappen waar antioxidanten in voorkomen. Dit houdt in wanneer je uitslag hebt van de stress dat goud deze uitslag kan neutraliseren. Tevens draagt het bij aan de staat van de huid. Je huid wordt namelijk elastischer waardoor je er jonger uit komt te zien. Als je last hebt van een geïrriteerde huid of rode plekken op de huid, dan kan goud hier een neutraliserende rol in spelen aangezien deze ontstekingsremmende eigenschappen bezit. Wanneer je goud combineert met de zilverzalf, zal dit elkaars goede eigenschappen versterken waardoor de zalf nog krachtiger zal zijn. Deze combinatie zorgt voor het voorkomen van nieuwe bacteriën en het in goede staat houden van je huid. 

 

Bron: Meditech Europe

Berichten gemaakt 21

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.