Fysiotherapie team

Wanda Leerssen-Hogenbirk

Bekkenfysiotherapeut (MSPT)

Wanda is fysiotherapeute bij Fysiovoorjou.nl, ze werkt in de regio ’t Gooi en Utrecht als bekkenfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut.

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie naast de gewone fysiotherapie. De bekkenfysiotherapeut houdt zich bezig met alles rond het bekken, lage rug, bekkenbodem en buik. Hierbij kunt u denken aan klachten zoals bekkenpijn, bekkeninstabiliteit, incontinentie problemen, problemen bij het vrijen, erectie problemen, begeleiding voor en na een prostaatoperatie, ontlastingsproblemen, verzakkingsklachten. Het is een specifiek specialisme voor specifieke klachten.

Als algemeen fysiotherapeut houdt Wanda zich vooral bezig met chronische pijnklachten, juist het stuk omgaan met de klachten en het verbeteren van iemands kwaliteit van leven staan hierbij voorop. Ook werkt zij samen met collega’s voor het maken van een richtlijn voor FNS (functioneel neurologische klachten) vroeger beter bekend als conversie. Daarnaast heeft zij ruim tien jaar ervaring als algemeen fysiotherapeut en kan zij ook uitstekend uit de voeten met reguliere klachten van de ‘bewegende’ mens.
Wanda is bij Fysiovoorjou.nl komen werken omdat ze dit een volgende stap ziet in de zorg keten, iedereen wordt mobieler en de zorgvraag dus ook. Dus online consulten, wanneer het de cliënt uitkomt zijn de toekomst.
Wanda is BIG geregistreerd 19061908704 en staat in het CKR.

Dionne van der Most

Fysiotherapeute

Dionne werkt als fysiotherapeute in Naarden. Haar specialismen zijn COPD, astma en andere longproblematiek en geriatrie.

Dionne is BIG geregistreerd 19917020704

 

 

 

Janneke de Vries

Fysiotherapeute

Janneke werkt als fysiotherapeute in Tilburg. Zij is oedeemfysiotherapeut, arbeidsfysiotherapeut en oefentherapeut Mensendieck.

Janneke is BIG geregistreerd 19917020704
AGB: 04 113967

 

 

Erik Ekkelenkamp

Fysiotherapeut

In 1996 studeerde Erik af aan de Hoge School Leiden, waarna hij werkzaam is geweest in een ziekenhuis en kinder-revalidatiecentrum in Kenia. Vanaf september 1998 werkt hij o.a. in het Bronovo Ziekenhuis te Den Haag, het Penitentiair Ziekenhuis Scheveningen en in verschillende eerstelijns praktijken, om uiteindelijk in 2000 aan de Henri Schuytstraat te komen werken. De afgelopen jaren volgde Erik vele cursussen en opleidingen. Naast de opleiding tot maueeltherapeut aan de Hoge School Utrecht, volgde hij ook o.a. de opleiding tot Cred. McKenzie-/M.D.T.-therapeut, “Drie-dimensionaal mobiliseren volgens DAM” (Leidse Hoge School), mobiliseren volgens het Mulligan Concept en de cursus Medical Taping. De laaste jaren heeft hij zich verdiept in de diagnostiek en behandeling van problemen in de kaak- en hals regio-, aangezicht- en hoofdpijnproblematiek, aangezichtsverlammingen en duizeligheid (Cranio Facial Therapy Academy, Hoge School Utrecht, A.C.T.A en Nederlands Duizeligheidscentrum Apeldoorn). Daarnaast is Erik stagedocent en examinator voor de opleiding manuele therapie volgens het Maitlandconcept.

Specialisaties en interesse gebieden: diagnostiek en behandelen van rug- en nekklachten, problemen van het kaakgewricht, duizeligheidsklachten, hoofdpijn en aangezichtpijn en neurodynamische problematiek

Erik is BIG geregistreerd 89045982404