Fysiotherapie team

Martine Rooth

Oprichter & Fysiotherapeut

Martine is oprichter van en fysiotherapeute bij Fysiovoorjou.nl en geeft online fysiotherapie advies en praktische oefeningen voor thuis. Ze deed haar ervaring op als fysiotherapeute bij vooraanstaande (plus)praktijken in de omgeving van Amsterdam en het Gooi en tijdens haar studie bij o.a. de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond.

Naast haar werk als fysiotherapeute deed zij ook ervaring op in de online wereld. Het oprichten en bedenken van Fysiovoorjou.nl was dan ook hét project waarin haar achtergrond als fysiotherapeute en haar passie voor online marketing samen kwamen. Door haar praktische én online ervaring was het oprichten van Fysiovoorjou.nl een logische stap in haar carrière en kwamen hier haar werelden samen.

Martine is een geregistreerd fysiotherapeute en staat in het BIG register onder nummer 69915623204.

Fysiovoorjou.nl is onderdeel van eHealth88. Je kunt haar hele portfolio vinden op www.martinerooth.nl.

Rianne van Asselt

Fysiotherapeut

Rianne is fysiotherapeute bij Fysiovoorjou.nl en helpt u graag op afstand van u klachten af. Rianne heeft 8 jaar in een fysiotherapiepraktijk gewerkt in Kampen voordat zij online haar vak verder ging uitvoeren. Ze heeft diverse cursussen gedaan om bijgeschoold te blijven. In haar vrije tijd loopt zij graag hard.

Rianne is geregistreerd fysiotherapeut en staat in het BIG register.

Fysiovoorjou.nl is natuurlijk ook te vinden op Twitter en Facebook.

Wanda Leerssen-Hogenbirk

Bekkenfysiotherapeut (MSPT)

Wanda is fysiotherapeute bij Fysiovoorjou.nl, ze werkt in de regio ’t Gooi en Utrecht als bekkenfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut.

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie naast de gewone fysiotherapie. De bekkenfysiotherapeut houdt zich bezig met alles rond het bekken, lage rug, bekkenbodem en buik. Hierbij kunt u denken aan klachten zoals bekkenpijn, bekkeninstabiliteit, incontinentie problemen, problemen bij het vrijen, erectie problemen, begeleiding voor en na een prostaatoperatie, ontlastingsproblemen, verzakkingsklachten. Het is een specifiek specialisme voor specifieke klachten.

Als algemeen fysiotherapeut houdt Wanda zich vooral bezig met chronische pijnklachten, juist het stuk omgaan met de klachten en het verbeteren van iemands kwaliteit van leven staan hierbij voorop. Ook werkt zij samen met collega’s voor het maken van een richtlijn voor FNS (functioneel neurologische klachten) vroeger beter bekend als conversie. Daarnaast heeft zij ruim tien jaar ervaring als algemeen fysiotherapeut en kan zij ook uitstekend uit de voeten met reguliere klachten van de ‘bewegende’ mens.
Wanda is bij Fysiovoorjou.nl komen werken omdat ze dit een volgende stap ziet in de zorg keten, iedereen wordt mobieler en de zorgvraag dus ook. Dus online consulten, wanneer het de cliënt uitkomt zijn de toekomst.
Wanda is BIG geregistreerd 19061908704 en staat in het CKR.