POLS

POLS KLACHTEN?

De pols bestaat uit 8 botjes en veel bandjes die de botjes onderling verbinden maar ook de hand en onderarm. Polsklachten zijn vaak erg vervelend omdat het u kan hinderen in het dagelijks leven en u de polsen bij ontzettend veel bewegingen gebruikt. Wat kunt u doen aan uw polsklachten? Wij helpen u graag om u klachten te verhelpen of te verminderen.

Onderstaand vind u meer informatie over verschillende polsklachten. De fysiotherapeut kunt u helpen door een persoonlijk advies te geven via onze beveiligde videoverbinding. Daarna krijgt u gerichte oefeningen die u gemakkelijk thuis kunt doen met het online oefenprogramma van Physitrack.

Wist u dat 80% van de fysiotherapeutische diagnose bestaat uit het stellen van de juiste vragen? Die kunnen wij dus prima online aan u stellen!

 

 


 

Online fysiotherapie bij Fysiovoorjou.nl

Gemakkelijk en veilig een online consult met een professionele fysiotherapeut. Zo heeft u tegen een laag tarief een persoonlijk consult, waar en wanneer het u uitkomt! U kunt bij Fysiovoorjou.nl kiezen tussen een gratis e-consult en een video consult:

Gratis E-Consult

Gratis advies van onze online fysiotherapeut. Na registratie kunt u vanuit uw persoonlijke omgeving veilig privé berichten sturen naar onze online fysiotherapeut. De fysiotherapeut geeft u vervolgens binnen 24 uur advies.