HAND EN VINGER

PIJN AAN HAND OF VINGER?

Klachten in de hand of vingers kunnen bestaan uit pijn, tintelingen, stijfheid en bewegingsbeperking. Wij helpen u graag om u klachten te verhelpen of te verminderen. Onderstaand vindt u klachten waar wij ervaring mee hebben en mensen succesvol mee behandelen door hen de juiste oefeningen en adviezen te geven. Er zijn daarnaast nog meet aandoeningen die u kunt hebben aan de hand of handen. Herkent u uw klachten niet? De fysiotherapeut kan u helpen door een persoonlijk advies te geven via onze beveiligde videoverbinding. Daarna krijgt u gerichte oefeningen die u gemakkelijk thuis kunt doen met het online oefenprogramma van Physitrack.

Wist u dat 80% van de fysiotherapeutische diagnose bestaat uit het stellen van de juiste vragen? Die kunnen wij dus prima online aan u stellen!

 

 

 


 

Online fysiotherapie bij Fysiovoorjou.nl

Gemakkelijk en veilig een online consult met een professionele fysiotherapeut. Zo heeft u tegen een laag tarief een persoonlijk consult, waar en wanneer het u uitkomt! U kunt bij Fysiovoorjou.nl kiezen tussen een gratis e-consult en een video consult:

Gratis E-Consult

Gratis advies van onze online fysiotherapeut. Na registratie kunt u vanuit uw persoonlijke omgeving veilig privé berichten sturen naar onze online fysiotherapeut. De fysiotherapeut geeft u vervolgens binnen 24 uur advies.