ELLEBOOG

ELLEBOOGKLACHTEN?

Pijn aan de elleboog kan verschillende oorzaken hebben.
Er is mogelijk schade aan het bot of kraakbeen, zoals bij een breuk. Maar ook de spieren en pezen rondom de elleboog kunnen pijn veroorzaken. Wanneer u bijvoorbeeld last heb van een tennisarm voelt u dit vooral aan de binnenkant van de elleboog, bij een golferselleboog juist aan de achterkant. Tevens kunnen klachten aan de elleboog voortkomen vanuit de schouder.
.
Wat kunt u doen aan deze elleboog klachten? Wij helpen u graag om uw klachten te verhelpen of te verminderen. Onderstaand vind u veelvoorkomende elleboogklachten. Staat uw klacht hier niet? De fysiotherapeut kan u helpen door een persoonlijk advies te geven via onze beveiligde videoverbinding. Daarna krijgt u gerichte oefeningen die u gemakkelijk thuis kunt doen met het online oefenprogramma van Physitrack.

Veelvoorkomende elleboog klachten:

Tennisarm >> Slijmbeursontsteking of bursitis >> Golferselleboog >>

 

 


 

Online fysiotherapie bij Fysiovoorjou.nl

Gemakkelijk en veilig een online consult met een professionele fysiotherapeut. Zo heeft u tegen een laag tarief een persoonlijk consult, waar en wanneer het u uitkomt! U kunt bij Fysiovoorjou.nl kiezen tussen een gratis e-consult en een video consult:

Gratis E-Consult

Gratis advies van onze online fysiotherapeut. Na registratie kunt u vanuit uw persoonlijke omgeving veilig privé berichten sturen naar onze online fysiotherapeut. De fysiotherapeut geeft u vervolgens binnen 24 uur advies.