Bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie van FysiovoorjouMet bedrijfsfysiotherapie houdt u als werkgever of manager de kosten van arbeidsverzuim laag en voorziet u uw werknemers van professioneel advies over (werk)houding, de werkplek inrichting en het inzicht in belasting en belastbaarheid.

Fysiovoorjou.nl helpt uw medewerkers met fysiotherapie in company, werkplekchecks, online advies, praktische tips en effectieve video-oefeningen meer grip te krijgen op hun gezondheid. Door de methode van Fysiovoorjou.nl zo laagdrempelig mogelijk te houden gaan medewerkers sneller aan de slag gaan met hun klachten. Deze werkwijze ondersteunt het principe dat mensen de baas zijn over hun eigen lichaam, we vergroten de zelfredzaamheid van uw medewerkers en dit geeft hen meer controle over hun eigen gezondheid.

We bieden op maat gemaakte trajecten aan voor bedrijven en instellingen. Dit kan zijn enkel een werkplekcheck maar ook bijvoorbeeld een preventie traject met een intake op de werkvloer, gevolgd door een oefentraject middels Physitrack en een tussentijdse en of online eindevaluatie met de fysiotherapeut. Doel van het preventie traject is het verbeteren van houding en het verminderen van klachten op zowel de korte als lange termijn, het traject geeft de werknemer ook handvatten om klachten in de toekomst te voorkomen en kennis hierover te delen met collega’s. Dit soort trajecten dragen ook bij aan de duurzame inzetbaarheid van de individuele werknemers en de organisatie.

Indien u vragen heeft of een persoonlijke offerte wilt ontvangen, neem dan contact op met Martine Rooth via telefoonnummer 030 32 00 380 of info@fysiovoorjou.nl.

Onder andere deze bedrijven gingen u voor: